Ingrid Eijssink

‘Hoe kan je spiegel worden schoongepoetst als iedere wrijving je irriteert’

Dit citaat van de Perzische dichter Rumi, geeft kernachtig weer waar ik mij als Analytisch Coach door laat inspireren: de ander een spiegel voorhouden. Vanuit respect en oordeelloosheid kun je wie je ten diepste bent laten weerspiegelen op mijn ervaring, kennis en empathie. Ieder mens heeft een innerlijke schat en ik gids je met plezier op weg naar de jouwe.

Voor steeds meer helderheid op mijn eigen spiegel, blijf ik mezelf actief motiveren tot zelfonderzoek en laat me hierin regelmatig gidsen. Voor mij is dit essentieel in mijn groei en ontwikkeling als mens en coach en draagt het bij tot een scherper beeld in de reflectie naar anderen.

In mijn werk ben ik praktisch, methodisch en intuïtief. Ik sta met beide benen op de grond, een houding van waaruit ik mijn rol als coach optimaal kan vervullen. Ik heb aandacht voor de menselijke maat: voor wie jij bent en je mogelijkheden tot meer rust en ruimte voor jezelf. Het enige wat jij nodig hebt is het lef om je eigen mogelijkheden verder te ontdekken.

Na een HBO studie in de paramedische sector heb ik de Jungiaanse opleiding gedaan in Nijmegen. Ik heb werkervaring in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en particuliere markt. Naast mijn zelfstandige therapie en coachingpraktijk ben ik als coach werkzaam voor derden.

Krachtig in je kern komen: maak van je valkuil je kracht!